Επέστρεψε ο Κόντορ

Επέστρεψε ο Κόντορ

Μεγάλο μέρος της προπόνησης των «βυσσινί» έβγαλε και ο Ντοντό – Δεν θα γίνει η συγκέντρωση ιδιοκτητών στον κάμπο  

Επέστρεψε ο Κόντορ
Στις προπονήσεις της Λάρισας επέστρεψε ο Κόντορ, μετά την άδεια που του είχε δοθεί. Σε αυτή ανέβασε ρυθμούς και ο Ντοντό, που πλέον δείχνει έτοιμος όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, ενώ ο Ναζλίδης μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο πέλμα, έκανε χαλαρό τρέξιμο. Από αύριο όμως αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Απών ήταν ο Αβραάμ, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου. 
 
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως δεν κατέστη τελικά δυνατό να συγκεντρώσει όλους τους ιδιοκτήτες των ομάδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για κοινή τους συνάντηση. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως η πρωτοβουλία της, σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Βέροια, για την διοργάνωση το προσεχές Σαββατοκύριακο συνδιάσκεψης με την συμμετοχή όλων των ΠΑΕ της Super League, δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί λόγω των ανειλλημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων των περισσοτέρων ιδιοκτητών, προέδρων και στελεχών.
 
Αναγνωρίζοντας και κατανοώντας το απρόοπτο της πρόσκλησης, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεσμεύεται να επανέλθει το συντομότερο, προκαλώντας οπωσδήποτε μια ανάλογη συνδιάσκεψη για το ποδόσφαιρο, αφού πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνο με την σύμφωνη γνώμη όλων πάνω σε θεμελιώδη ζητήματα, θα μπορέσουμε να κάνουμε λόγο στο μέλλον για σοβαρά και αξιόπιστα πρωταθλήματα».  

Best of internet