Λίγα πράγματα ο Ασίς

Θοδωρής Βασίλης
Λίγα πράγματα ο Ασίς

bet365

Ο Σεμπαστιάν Ασίς δοκιμάστηκε στο φιλικό του Πανιώνιου με την ομάδα Νέων, χωρίς όμως να δείξει ιδιαίτερα καλά στοιχεία. Αγωνίστηκε και ο Πλιάτσικας.

Πρώτη... γεύση από τον Ασίς είχαν την ευκαιρία να πάρουν στον Πανιώνιο. Ο 23χρονος Ουρουγουανός δοκιμάζεται εδώ και μερικές μέρες από τους «κυανέρυθρους» και την Παρασκευή αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη φιλική νίκη με 1-0 επί της ομάδας Νέων.

Απ' όσα έδειξε ο Ουρουγουανός σε αυτό το 90λεπτο που αγωνίστηκε, δεν φαίνεται να πείθει τους ανθρώπους του Πανιώνιου. Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε ως 8άρι, χωρίς να πάρει όμως αρκετές πρωτοβουλίες στην επίθεση, ενώ δεν έδειξε κάτι καλό και στο αμυντικό κομμάτι.

Μετά απ' όλα αυτά δύσκολα θα συνεχίσει στον Πανιώνιο, καθώς δεν φαίνεται πως θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Σε ό,τι αφορά το φιλικό, οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενγκόγκ.

Επίσης, στο φιλικό αγωνίστηκε και ο Πλιάτσικας. Ο έμπειρος άσος, προπονείται τις τελευταίες μέρες στη Νέα Σμύρνη ώστε να έχει καλό ρυθμό και ο Μιλιβόγεβιτς τον έβαλε να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα