Πρωινή προπόνηση στον Ρέντη και μετά διήμερο ρεπό

Πρωινή προπόνηση στον Ρέντη και μετά διήμερο ρεπό

Δημήτρης Τομαράς
Πρωινή προπόνηση στον Ρέντη και μετά διήμερο ρεπό

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής το προπονητικό πρόγραμμα για αυτήν την εβδομάδα και οι παίκτες θα έχουν... off το Σαββατοκύριακο.

Κάποιοι βέβαια όπως ο Στέφανος Καπίνο θα δουλέψουν έξτρα και στο ρεπό τους προκειμένου είτε να κάνουν τις θεραπείες τους (σ.σ. όπως ο εν λόγω κίπερ μετά την θλάση που υπέστη) είτε τα προγράμματά τους. Αρκετές φορές παίκτες όπως ο Αλμπέρτο Μποτία, ο Όσκαρ Καρντόσο ή ο Μάρκο Μάριν πηγαίνουν στον Ρέντη για παραπανίσια... δουλειά. Ο Ολυμπιακός είχε την Παρασκευή πρωινή προπόνηση και το Σαββατοκύριακο ρεπό. Η επόμενη προπόνηση θα είναι το απόγευμα της Δευτέρας. Με δεδομένη την διακοπή της Λίγκας πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα για κάποιο φιλικό στο μεσοδιάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα