O ψυχωτικός οπαδός του Μαραντόνα που έγινε μάνατζερ του! (pics)

O ψυχωτικός οπαδός του Μαραντόνα που έγινε μάνατζερ του! (pics)

bet365

Η απίστευτη ιστορία του Στέφανο Τσέτσι που παράτησε τα πάντα και ταξίδεψε στην Κούβα για να γνωρίσει και να υπηρετήσει τον Μαραντόνα. Κόπιαρε κούρεμα, τατού, δαχτυλίδια και έγινε μάνατζερ του!

Στο πρόσωπο του Στέφανο Τσέτσι, ενσαρκώνεται η αιώνια πίστη στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Είναι ο δικός του θεός. Ο Ιταλός, ο οποίος ξεκίνησε ως σκληροπυρηνικός φαν του «Ντιεγκίτο» και εξελίχθηκε στον πιο έμπιστο φίλο του και μάνατζερ.

Πριν από 16 χρόνια ο Τσέτσι πήρε την απόφαση του να εγκαταλείψει το Καταντζάρο ταξιδεύοντας για την Αβάνα της Κούβας. Ντύθηκε όπως ο Μαραντόνα, κουρεύτηκε όπως το είδωλο του, ενώ ακόμη και η ομιλία του παρέπεμπε στον -κατά πολλούς- κορυφαίο παίκτη του πλανήτη.Εκείνη την εποχή ο Μαραντόνα πάλευε με τους δαίμονες του δίνοντας την δική του μάχη με τις εθισμούς του που τον έφεραν ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Τσεχία - Νορβηγία.

Ο Τσέτσι ταξίδεψε στην Κούβα με σκοπό να βρει τον Μαραντόνα και να τον υπηρετήσει αιώνια ως πιστός ακόλουθος του.

Ο τότε μάνατζερ του Αργεντινού σταρ, Γκιγιέρμο Κόπολα ενημέρωνε τον πελάτη του πως ο νεαρός από την Ιταλία χτυπούσε την πόρτα του δωματίου στην κλινική Λα Πραδέρα.

Ο Μαραντόνα απορημένος ρώτησε τι ακριβώς θέλει ο Ιταλός, με τον Γκιγιέρμο Κόπολα να αποκρίνεται πως «ταξίδεψε εδώ για να μείνει μαζί μας!»

Δύο εβδομάδες νωρίτερα και αφού πέρασε δύο μέρες περιμένοντας έξω από την πόρτα της κλινικής, ένας Κουβανός του έδωσε την πληροφορία πως ο Μαραντόνα θα γιόρταζε τα γενέθλια του σε εστιατόριο της Αβάνας. Ο Τσέτσι πλήρωσε 200 δολάρια και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο είχε ψύχωση.

Κατάφερε να τον συναντήσει και να του μιλήσει εκπληρώνοντας ένα όνειρο του. Παρόλα αυτά δεν εγκατέλειψε την Αβάνα, αλλά έμεινε εκεί.

Μετά το πέρας δύο εβδομάδων και αφού ακόμη και ο ίδιος ο Μαραντόνα απόρησε με το πείσμα του νεαρού, έγινε μέλος του επιτελείου του. Ήταν η εποχή που είχε εγκαταλειφθεί από τους περισσότερους φίλους του με την δημοτικότητα του να αγγίζει το μηδέν.

Ο Τσέτσι, εξελίχθηκε σε σύμβουλο, φίλο και μάνατζερ του «Πίμπε Ντ' Όρο». Δεν τον εγκατέλειψε ποτέ μετά από εκείνη την βραδιά στην Αβάνα. Έγινε η σκιά του.

«Τα πάντα είναι γραμμένα. Είναι η μοίρα. Αυτό που συνέβη σε μένα είναι εξωπραγματικό.

Μία μέρα όταν πήγα στο σχολείο είπα: «Όταν μεγαλώσω θα γίνω φίλος με τον Μαραντόνα. Μου έλεγε πως θα τον προδώσω όπως έκαναν πάντα οι φίλοι του, αλλά του είχα πει πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ», τονίζει ο Τσέτσι.

Ο μάνατζερ του Μαραντόνα κυκλοφόρησε βιβλίο όπου διηγείται την εμπειρία της γνωριμίας αλλά και της συνύπαρξης του με το απόλυτο ίνδαλμα του. Τιτλοφορείται το «όνειρο ενός παιδιού».

Αναφέρεται στα ταξίδια που έκανε με το τρένο τα μεσάνυχτα σε ηλικία 16 ετών από το Καταντζάρο στη Νάπολη. Διένυε απόσταση 412 χιλιομέτρων και κρυβόταν τα ξημερώματα στην οροφή του «Σαν Πάολο» με σκοπό να μην γίνει αντιληπτός από την αστυνομία μέχρι την ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων των «παρτενοπέι», ώστε να δει αγωνιζόμενο τον Μαραντόνα.

Ο Τσέτσι έμαθε ισπανικά προκειμένου να μπορεί να κουβεντιάζει με τον Μαραντόνα και ξεκίνησε να τον μιμείται. Όταν ο Μαραντόνα έπαιρνε κιλά, πάχαινε και ο ίδιος. Ακόμη και όταν έπαιρνε ναρκωτικά τον ακολουθούσε. Άρχισε να «χτυπάει» τατού όπως ο Μαραντόνα, να αντιγράφει τις χειρονομίες του, να φοράει τα ίδια δαχτυλίδια, να έχει ανάλογο κούρεμα, αλλά και ίδιο τόνο στη φωνή του.

Του είπαν πως ήταν άρρωστο αυτό που έκανε. «Όλα είναι νορμάλ γιατί τον αγαπώ» απαντούσε.

Ο Τσέτσι μένει στο ίδιο σπίτι με τον Μαραντόνα στο Ντουμπάι, αλλά δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Γνωρίζει τον ρόλο του. Ανήκει στον δικό του κύκλο και τον συνοδεύει σε εκδηλώσεις.

Ως ιδιοκτήτης πιτσαρίας στο Καταντζάρο ξέρει τα μυστικά της ιταλική κουζίνας και του μαγειρεύει τα αγαπημένα του μακαρόνια, ενώ παρακολουθούν ματς της Νάπολι από την τηλεόραση.

Ο Ιταλός έμπιστος του Μαραντόνα, αποτελεί τον ενδιάμεσο του στη Νάπολη. Στην αναμέτρηση για την Ειρήνη στις 12 Οκτωβρίου, ο Τσέτσι ήταν εκείνος που συγκράτησε τον Μαραντόνα λίγο πριν πιαστεί στα χέρια με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

«Υπάρχουν δύο θεμελιώδεις αρχές στη φιλία μας. Πρώτον, ποτέ δεν επεμβαίνω στην προσωπική του ζωή. Όταν χτυπάει το κουδούνι σηκώνομαι και φεύγω. Για αυτό δουλεύω με τον Μαραντόνα. Αν ο Ντιέγκο μου ζητάει να μένω σε ένα πάρτι μέχρι τις 4 τα ξημερώματα το κάνω. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαι τρελός, όμως δεν ισχύει γιατί δεν έχω κάνει καμία θυσία».

Ο 43χρονος Ιταλός, όπως παραδέχεται περνάει περισσότερο χρόνο με τον Μαραντόνα, παρά με την σύντροφο του. Η τελευταία αναλαμβάνει την εποπτεία του εστιατορίου του στην Ιταλία, αλλά και την φροντίδα του σκύλου, που ονομάζεται Ντιέγκο.

 

Τελευταία Νέα