Κουτσοκούμνης: «Εξυπηρετούμε μόνο το συνολικό συμφέρον»

Gazzetta team
Κουτσοκούμνης: «Εξυπηρετούμε μόνο το συνολικό συμφέρον»

bet365

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης... χτύπησε και πάλι μέσα του λογαριασμού του στο facebook. Το σχόλιό του για τα... μήλα και τα αχλάδια που κάποιοι συγκρίνουν και το συνολικό συμφέρον.

Ο άνθρωπος των ομοσπονδιών UEFA-FIFA ζήτησε σιωπή για τον εμπρησμό (σύμφωνα με τις ενδείξεις) του σπιτιού του Μπίκα, ενώ έκανε λόγο για κάποιους «μαθηματικούς που συγκρίνουν μήλα με αχλάδια».

Στη συνέχεια μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, απάντησε ότι εξυπηρετεί το συνολικό συμφέρον.

«Ελλάδα… Κάηκε το σπίτι του Μπίκα, κάηκαν όλα του τα υπάρχοντα, κάηκε πλήρως ο ρουχισμός της οικογένειας. Είναι σε εξέλιξη στατική μελέτη για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει επηρεαστεί η ανθεκτικότητα του σπιτιού και αν θα πρέπει να κατεδαφιστεί ή όχι. Κάηκαν γειτονικά σπίτια, κάποια σε έκταση. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ζημιές και αντί να υπάρξει πλήρης σεβασμός, σιωπή και κατανόηση της δραματικής κατάστασης που έχουμε φτάσει και των αδιεξόδων... κάποιοι μαθηματικοί συγκρίνουν αχλάδια με μήλα. Εύγε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Για να ακολουθήσει η ερώτηση: «Αλήθεια πιστεύετε πως με το να διακόψετε τα πρωταθλήματα θα οδηγηθούμε στη λύση

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο... μακάρι να υπήρχε μια μεμονωμένη ενέργεια (οποιαδήποτε) που θα οδηγούσε σε λύση», απάντησε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια ήρθε ακόμη ένα ερώτημα: «Ποιο το νόημα της διακοπής λοιπόν; Μήπως τελικά έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα αυτών που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση»;

Και εκείνος απάντησε: «Η διακοπή είναι προσωρινή και εμείς δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον... εκτός από το συνολικό».

 

Τελευταία Νέα