Επιχείρηση Ράκιτιτς στη Μπαρτσελόνα

Επιχείρηση Ράκιτιτς στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Επιχείρηση Ράκιτιτς στη Μπαρτσελόνα

bet365

Μετά τους Νεϊμάρ, Μπουσκέτς, Μασεράνο, αλλά και τις συζητήσεις με τους Λουίς Σουάρες και Μέσι, στη Μπαρτσελόνα βάζουν στο πλάνο των ανανεώσεων και τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης χαφ, είναι ο παίκτης που μετράει τις περισσότερες συμμετοχές απ' οποιονδήποτε άλλον από την ημέρα που ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε τους «μπλαουγκράνα», το καλοκαίρι του 2014!

Με 123 παιχνίδια, ο Ράκιτιτς είναι ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής των Καταλανών, με τη διοίκηση της ομάδας να βάζει στο πλάνο των ανανεώσεων και το δικό του συμβόλαιο, με το τρέχον συμφωνητικό να ολοκληρώνεται το 2019.

Πρόθεση, τόσο του συλλόγου, όσο και του ποδοσφαιριστή, είναι να συνεχίσουν στην ίδια πορεία και κατεύθυνση, ωστόσο, τα ποσά που «παίζουν» από τους άμεσους ανταγωνιστές στο μεταγραφικό τοπίο, είναι κάτι που προβληματίζει τη Μπαρτσελόνα.

Η Γιουβέντους, το φετινό καλοκαίρι, πρόσφερε 10 εκατ.ευρώ ετησίως στον Ράκιτιτς για να τον καταστήσει αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά, ο παίκτης όμως παρέμεινε στο «Καμπ Νόου» και βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή του στη Βαρκελώνη, γνωρίζοντας όμως πως μπορεί να βρει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσφορά...

Αυτό θα είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα της Καταλονίας για να τον κρατήσει, ενώ αξίζει να γίνει υπενθύμιση για το γεγονός πως στην πρόσφατη ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας, έγινε αναφορά στην ανάγκη να συνεχιστούν τα έσοδα με τέτοιους ρυθμούς ώστε να ευνοηθεί κάθε προσπάθεια της διοίκησης στις ανανεώσεις των συμβολαίων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα