Δρακόπουλος: «Χρειάζεται ένα εκατομμύριο»

Δρακόπουλος: «Χρειάζεται ένα εκατομμύριο»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Χρειάζεται ένα εκατομμύριο»

bet365

Ο Δρακόπουλος εξέφρασε εκ νέου την πρόθεσή του να εμπλακεί στην ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά με όρους

Την πρόθεσή του να εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε εκ νέου ο Θόδωρος Δρακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis σχολίασε πως η σεζόν για να «βγει» χρειάζεται περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Για το αν υπάρχει διάθεση από τον Παπαθανασάκη να συνεργαστεί, σχολίασε π ως «ελπίζω πως υπάρχει. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο, πιστεύω ότι ο κ. Παπαθανασάκης το σκέφτεται. Εμείς ζητάμε να περάσει η διαχείριση της ομάδας στα χέρια μας, ώστε να δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν και τι μπορούμε να κάνουμε. Για να αναλάβουμε, πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται τους τελευταίους μήνες να φύγουν. Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτούς, ασχολούνται μόνο μανατζερικά χωρίς να ενδιαφέρονται για την ομάδα. Θέλουμε να ξέρουμε πόσα χρήματα χρειάζεται η ομάδα για να δούμε αν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα», σχολίασε.

Και συνέχισε. «Νομίζω ότι πάνω από ένα εκατομμύριο δεν χρειάζεται. Με ένα εκατομμύριο πιστεύω ότι βγαίνει η χρονιά μια χαρά. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι θέμα χρημάτων γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι, αλλά είναι θέμα διοίκησης. Εμείς περιμένουμε απάντηση από τον κ. Παπαθανασάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα