Πρόκληση για κουβέντα στη Λάρισα

Gazzetta team
Πρόκληση για κουβέντα στη Λάρισα

bet365

Η ΑΕΛ και η Βέροια κάλεσαν όλες τις ομάδες σε συνάντηση, ώστε να βρεθεί μία λύση στα όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Πρόσκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ ώστε να βρεθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Λάρισα και εκεί να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστειλαν από κοινού η ΑΕΛ και η Βέροια. Η πλευρά των «βυσσινί» ανακοίνωσε μάλιστα και τα σχετικά e mail που εστάλησαν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. κάνει γνωστό πως σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Βέροια, ανέλαβε την πρωτοβουλία και απηύθυνε πρόσκληση τόσο προς τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ που συνθέτουν την "κίνηση των 12", όσο και εκείνους των υπολοίπων τεσσάρων ΠΑΕ, προκειμένου να φιλοξενηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Λάρισα, για την πραγματοποίηση συνδιάσκεψης με θέμα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην χώρα μας.
Παραθέτουμε σχετικά τα e-mails που εστάλησαν σήμερα νωρίς το πρωί κι ευελπιστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα