Φιλικό με Εργοτέλη έκλεισε ο ΟΦΗ

Φιλικό με Εργοτέλη έκλεισε ο ΟΦΗ

Φιλικό με τον Εργοτέλη έκλεισε για να δώσει το Σάββατο (12/11) ο ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Football League.

Φιλικό με Εργοτέλη έκλεισε ο ΟΦΗ
Φιλικό παιχνίδι με Εργοτέλη θα δώσει το Σάββατο (12/11) ο ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Το φιλικό παιχνίδι θα αρχίσει στις 11 το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο.
 
Στον ΟΦΗ περιμένουν επίσημη ενημέρωση, για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς με βάση το πρόγραμμα, υπάρχει αγωνιστική και την επόμενη Τετάρτη (16/11) με τον ΟΦΗ να αγωνίζεται στα Τρίκαλα. Παρ' ότι ο σχεδιασμός του ταξιδιού είχε προχωρήσει απο τον ΟΦΗ (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο κ.λ.π), πλέον και στην κρητική ομάδα, είναι σε μια κατάσταση αναμονής.
 
Την Πέμπτη (10/11) το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχει προγραμματίσει να παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ροδιά. Στα αγωνιστικά ο Πατρικ Βουό, συνέχισε και την Πέμπτη (10/11) ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Την Παρασκευή το πρωί (10 π.μ.) θα γίνει νέα προπόνηση, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Best of internet