Αγγλία - Λουξεμβούργο 2-0

Νίκος Μαρούδας
Αγγλία - Λουξεμβούργο 2-0

bet365

Η Εθνική Νέων της Αγγλίας έκανε αυτό που έπρεπε, νίκησε 2-0 το Λουξεμβούργο και πλέον η Εθνική μας ομάδα αν κάνει το ίδιο το Σάββατο θα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Elite Round!

Με τον καλύτερο τρόπο έχει αρχίσει η προκριματική φάση του Euro U19 για την Εθνική Νέων της Ελλάδας! Μετά το 0-2 επί της Ουαλίας, ήρθε και το... ευχάριστο από το παιχνίδι της Αγγλίας με το Λουξεμβούργο. Οι Άγγλοι, επικράτησαν (όπως αναμενόταν) 2-0 του Λουξεμβούργου και πλέον κάνουν πιο... εύκολο το έργο πρόκρισης για την Εθνική μας ομάδα.

Με τα γκολ των Μαβιντιντί (3') και Σεσενιόν (80') η Αγγλία επικράτησε του Λουξεμβούργου, έφτασε την Εθνική μας ομάδας στους 3 βαθμούς και έκανε και εκείνη βήμα πρόκρισης στην Elite Round. Ωστόσο, πλέον το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα μπορεί να νιώθει πως βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση. Το μόνο που καλείται να κάνει είναι να κερδίσει το Λουξεμβούργο!

Αν το πετύχει αυτό το Σάββατο, τότε θα χρειάζεται ένα... θαύμα για να μείνει εκτός επόμενης φάσης. Με νίκη λοιπόν επί του Λουξεμβούργου και μη νίκης της Ουαλίας επί της Αγγλίας η Εθνική θα βρίσκεται στην Elite Round. Αν τώρα η Ουαλία κερδίσει την Αγγλία και η Ελλάδα το Λουξεμβούργο, τότε οι Νέοι μένουν εκτός μόνο σε τριπλή ισοβαθμία. Τότε θα μετρήσει το goal average και υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούν στην τρίτη θέση. Ακόμα και σε αυτό το σενάριο όμως, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αν είναι οι καλύτεροι τρίτοι των προκριματικών.

Με λίγα λόγια, με νίκη το Σάββατο η Εθνική Νέων θα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Elite Round!

Η βαθμολογία:

1. Ελλάδα 3 (+2)
2. Αγγλία 3 (+2)
3. Λουξεμβούργο 0 (-2)
4. Ουαλία 0 (-2)

Ουαλία – Ελλάδα 0-2

Αγγλία – Λουξεμβούργο 2-0

Η επόμενη αγωνιστική (12/11)

Ελλάδα – Λουξεμβούργο (17:00)

Αγγλία – Ουαλία (19:00)

 

Τελευταία Νέα