Χωρίς Μπακάκη οι προπονήσεις

Χωρίς Μπακάκη οι προπονήσεις

Gazzetta team
Χωρίς Μπακάκη οι προπονήσεις

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης απουσίαζε από τις προπονήσεις της ΑΕΚ την Πέμπτη λόγω ίωσης ενώ ο Τζολέον Λέσκοτ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ζοσέ Μοράις δεν έχει αυτές τις ημέρες στη διάθεση του τους διεθνείς Μάνταλο, Μπακασέτα, Γαλανόπουλο και Γιόχανσον αλλά δεν λείπουν και τα προβλήματα. Και η αναφορά δεν γίνεται μόνο για το γνωστό του Λέσκοτ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, αλλά και για αυτό του Μπακάκη. Ο δεξιός μπακ της Ενωσης ταλαιπωρείται από ίωση και απουσίαζε την Πέμπτη τόσο από την πρωινή όσο και από την απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν κανονικά, όπως θα κάνουν και το πρωί της Παρασκευής ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνει οικογενειακό διπλό στα Σπάτα και στη συνέχεια οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα