Ιωαννίδης: «Θέλουμε την Ευρώπη»

Gazzetta team
Ιωαννίδης: «Θέλουμε την Ευρώπη»

bet365

Ο Ιωαννίδης τόνισε πως ο Αστέρας έχει αφήσει... πίσω το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν
Στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των παικτών του Αστέρα, που επισκέφτηκε το περίπτερο των Αρκάδων. Μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκε και ο Ιωαννίδης, που μίλησε για την ομάδα. «Αισθανόμαστε καθημερινά την αγάπη του κόσμου στην πόλη που ζούμε. Ετσι και έγινε και εδώ σε μία ωραία έκθεση, σε μία ωραία εκδήλωση. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και τους παίκτες και είναι το σημαντικότερο για έναν ποδοσφαιριστή και ειδικά για ένα νέο μέλος όπως εγώ», είπε αρχικά και συνέχισε. «Πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα για εμάς. Μπήκαμε σε ρυθμό, είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και θεωρώ πως θα δείξουμε όσα έχουμε δουλέψει. Εχουμε αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα. Κάναμε το τρία στα τρία και προχωράμε».
Από τον νεαρό φορ ζητήθηκε να κάνει μία σύγκριση του Αστέρα με τις εκτός συνόρων ομάδες, από τις οποίες έχει «εικόνα». Από τις παραστάσεις μου και από όσα έχω δει από τις ομάδες που έχω περάσει μπορώ να πω πως ο Αστέρας ως κλαμπ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς και έχει να δείξει πολλά ακόμη. Θα δείτε πως θα κερδίσει πολύ κόσμο και παίκτες όπως έγινε και με μένα».
Κλείνοντας μίλησε για τους στόχους που έχει στη σεζόν. «Με μια πολύ καλή πορεία της ομάδας, με τα πλέι οφ και με την Ευρώπη που την θέλει και ο κόσμος και εμείς. Εγω θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σκοράρω και να υπάρξει ένας θετικός αριθμός στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα