Αβραάμ: «Προοπτική να ξαναγίνει μεγάλη»

Αβραάμ: «Προοπτική να ξαναγίνει μεγάλη»

Gazzetta team
Αβραάμ: «Προοπτική να ξαναγίνει μεγάλη»

bet365

Ο Αβραάμ τόνισε πως στην ΑΕΛ υπάρχουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά
Για την Εθνική Κύπρου, την κατάσταση στο όμιλο όπου βρίσκεται και η Ελλάδα αλλά και την ΑΕΛ, μίλησε ο Αβραάμ στον Super Sport FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το ματς με το Γιβραλτάρ: «Είμαστε αποφασισμένοι για να κάνουμε ότι μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής. Είναι σημαντικό παιχνίδι και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε αυτό το παιχνίδι σημασία έχουν μόνο οι τρεις βαθμοί για να δούμε τη συνέχεια με καλύτερη αισιοδοξία».
Για το ότι η Εθνική Κύπρου δέχτηκε την ήττα στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε: «Ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, το βλέπουμε σοβαρά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».
Για την κατάσταση στον όμιλο: «Στα επόμενα τρία παιχνίδια έχουμε στόχο τους εννιά βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε, θα βλέπουμε τα πράγματα πιο διαφορετικά και με αισιοδοξία. Είναι τρία παιχνίδια που μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για τον κόσμο της Κύπρου: «Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε με τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και είναι ένα παιχνίδι που τον χρειάζεται η ομάδα. Το θέλουμε πάρα πολύ. Με τον κόσμο μαζί μας θα έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε».
Για τα όσα τους λέει ο Ομοσπονδιακός Χριστάκης Χριστοφόρου: «Μας λέει ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Υπάρχει όμως η ποιότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέσα από την προπόνηση βγαίνουν αυτά που θέλει ο προπονητής».
Για το ότι αγωνίζονται αρκετοί νεαροί στην Εθνική Κύπρου: «Είναι ότι καλύτερο να μπαίνουν νεαροί. Υπάρχουν και έμπειροι και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να μας κάνει ανταγωνιστικούς».
Για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν πολλά παιχνίδια με τις ομάδες τους: «Είναι πράγματα που τα χειρίζεται ο προπονητής. Ο προπονητής βλέπει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι φορτωμένοι και δουλεύει όσο μπορεί. Ξέρει τι πρέπει να κάνει».
Για την πορεία του στη Λάρισα: «Είναι πολύ καλά τα πράγματα. Είναι άλλο επίπεδο. Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Υπάρχει η προοπτική να γίνει ξανά μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ. Υπάρχει ένα ωραίο γήπεδο είναι και ο κόσμος που αγαπά την ομάδα. Βήμα με βήμα μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη ομάδα».
Για την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο της ΑΕΛ: «Με έκαναν να νιώσω ότι είμαι σημαντικός στην ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα: «Αυτά τα συναντούμε στο ποδόσφαιρο., Ο Άγγελος με πήρε στην ομάδα και τον ευχαριστώ. Και η διοίκηση, φυσικά, είχε μερίδιο για να πάω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα