Πιόλι: «Όχι μόνο σταθερότητα, αλλά πρόοδος στην Ίντερ»

Πιόλι: «Όχι μόνο σταθερότητα, αλλά πρόοδος στην Ίντερ»

Κώστας Ζάλιαρης
Πιόλι: «Όχι μόνο σταθερότητα, αλλά πρόοδος στην Ίντερ»

bet365

Την παρουσία στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της βελτίωσης και της προόδου της Ίντερ έθεσε στόχο ο Στέφανο Πιόλι, που δήλωσε ότι δεν ανέλαβε την ομάδα απλά και μόνο για να... σταθεροποιήσει το καράβι.

Ο 51χρονος τεχνικός των «νερατζούρι» παρουσιάστηκε κι επίσημα από τους νέους ιδιοκτήτες της ομάδας, το μεσημέρι της Πέμπτης, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Ντε Μπουρ που στις 84 μέρες θητείας δεν κατάφερε να κερδίσει χρόνο και εμπιστοσύνη όπως θα ήθελε...

«Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει με το ίδιο πάθος, όπως αυτό που δείχνει ο κόσμος μας. Να παίζουμε με καρδιά. Να θέλουμε συνεχώς να δουλεύουμε και να είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Θέλω να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταλάβουμε μια από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν ήρθα απλά και μόνο για να κρατήσω το τιμόνι και να σταθεροποιήσουμε την τροχιά του καραβιού μας. Ήρθα για να βελτιωθούμε και να σημειώσουμε πρόοδο. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Η Ίντερ ήρθε και μου πρότεινε τη δουλειά στο πιο ιδανικό σημείο, θεωρώ. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν την πρόθεση και τη διάθεση να δουλέψουν και είναι απόλυτοι επαγγελματίες. Θέλω να γυρίσουμε την κατάσταση και να κάνουμε καλύτερη τη φετινή μας χρονιά. Όσο για τον Βάλτερ Σάμουελ, ναι, του ζήτησα αυτοπροσώπως να έρθει στο επιτελείο μου γιατί ξέρω ότι είναι άνθρωπος που πρεσβεύει τις αρχές αυτού του συλλόγου. Θα φροντίσω να δίνω το 100% κάθε φορά από τον πάγκο μου. Μη ρωτάτε για το μέλλον, δεν είναι αυτό το κύριο ζήτημα αυτή τη στιγμή. Το κύριο ζήτημα είναι η Ίντερ και το καλό της ομάδας πάνω απ' όλα» ήταν τα λόγια του Πιόλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα