Έφαγαν καλά στον Αστέρα Τρίπολης! (pics)

Έφαγαν καλά στον Αστέρα Τρίπολης! (pics)

bet365

Πέρα από προπόνηση το... μενού σήμερα στον Αστέρα Τρίπολης είχε και μπάρμπεκιου.

Επί της ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, στον Αστέρα Τρίπολης το έριξαν στο... ψήσιμο!

Οι αρχηγοί Τσουκαλάς-Κουρμπέλης αλλά και οι Αργεντίνοι της ομάδας Μάσα - Φαρίνια (εκείνοι πήραν την πρωτοβουλία), Ιγκλέσιας, Νίκο Φερνάντες και ξέρουν από καλό μπάρμπεκιου και φυσικά πρωταγωνίστησαν στη... μάσα. Όπως κι ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Σκορπίδας.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιώλης και Παπαγγελής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην αρχή έγιναν ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις με πάσα και οδήγημα (passing game) και ασκήσεις αμυντικής τακτικής σε υποομάδες.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο.

#barbeque #time #asterastripolisfc

A photo posted by AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) on

Entrenamiento#asterastripolis#asado

A photo posted by Pablo Mazza (@pablomazza_7) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα