Αρέσει στον Πανιώνιο ο Λάμπρου

Θοδωρής Βασίλης
Αρέσει στον Πανιώνιο ο Λάμπρου

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάζαρος Λάμπρου του Ηρακλή αρέσει στον Πανιώνιο και θα αποτελέσει στόχο των Νεοσμυρνιωτών το καλοκαίρι.

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετακόμισε το καλοκαίρι στον Ηρακλή με ελεύθερη μεταγραφή και έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι στιγμής αγωνιστική του παρουσία. Μετά από οκτώ αγωνιστικές μετράει ένα γκολ και μια ασίστ και είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής από την Γηραιό.

Η παρουσία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην Πλατεία και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο παίκτης βρίσκεται στην λίστα των «κυανέρυθρων» για το επόμενο καλοκαίρι. Ο 19χρονος Λάμπρου είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού αλλά αποχώρησε από τους «πράσινους» για νέο συμβόλαιο κι έτσι μετακόμισε στον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα