Θυμίζει... Ιούλιο στον ΠΑΟΚ!

ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ! ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΑΝΚΟΥ, ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΚΟΥ

Θυμίζει... Ιούλιο στον ΠΑΟΚ!

Θυμίζει... Ιούλιο στον ΠΑΟΚ!

Στο… φόρτε της είναι η μεταγραφολογία στον ΠΑΟΚ, με καθημερινές αναφορές εντός κι εκτός Ελλάδας σε υποψήφιους στόχους για το «Δικέφαλο. Το ταξίδι του Μίχελ και η παρουσία και στο Βουκουρέστι.

Χωρίς πρωτάθλημα η ονοματολογία είναι η χαρά των φιλάθλων. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θυμίζει καλοκαιρινό μήνα, ειδικά για τον ΠΑΟΚ, που ο σχεδιασμός δεν βγήκε και τώρα πρέπει να ενισχυθεί ή «να διορθώσει το πρόβλημα», όπως πρόσφατα υποστήριξε ο Γιώργος Σαββίδης.

Οι Ρουμάνοι επιμένουν να γράφουν και σήμερα για τον Μπόγκνταν Στάνκου της Γκεντζεμπιρλίγκ, στο προσκήνιο προστέθηκε, μετά τον Ματέους, το όνομα του 31χρονου Βενεζουελάνου επιθετικού της Ράγιο Βαγιεκάνο, Μίκου, ο οποίος το καλοκαίρι δεν ήρθε την τελευταία στιγμή στον ΠΑΟΚ, αλλά τον Ιανουάριο η ισπανική ομάδα ασφαλώς και θα έχει πολύ μικρότερες οικονομικές απαιτήσεις, καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ματέους μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από το κινέζικο πρωτάθλημα φαίνεται πως «ψάχνεται» να αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τον Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ.

Τους πολλούς μάνατζερ του, επίσης, δεν έχουν ξεχάσει, αλλά αυτό είναι μια υπόθεση που δεν αφορά τον ποδοσφαιριστή, αλλά τον Λούμπος Μίχελ.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, λέγεται, ότι θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο σε χώρες της Ευρώπης για να παρακολουθήσει και να έχει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ απεσταλμένος του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται την Παρασκευή στο Βουκουρέστι για τον αγώνα της Ρουμανίας κόντρα στην Πολωνία, με τα μάτια στραμμένα πάνω στον Στάνκου. 

Best of internet