Σήμερα εμπρησμός , αύριο νεκρός για την... μπάλα!

Σήμερα εμπρησμός , αύριο νεκρός για την... μπάλα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την "δολοφονική" επίθεση στον Μπίκα και τονίζει, ότι αν είναι την επόμενη φορά να χάσει κάποιος την ζωή του , καλύτερα είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα και να το δώσουν εκεί που θέλουν.

Σήμερα εμπρησμός , αύριο νεκρός για την... μπάλα!

Πραγματικά κάθε φορά, που μαθαίνουμε για μαφιόζικη επίθεση στο ποδόσφαιρο τρομάζουμε για την …επόμενη που θα ακολουθήσει. Την προηγούμενη εβδομάδα χτύπαγαν τα κουδούνια του Τσαχειλίδη και τον απειλούσαν , χθες έκαψαν το σπίτι του Μπίκα. Ποιος ξέρει τι θα γίνει την επόμενη.. Και όλα αυτά, διότι και οι δύο και ο ένας και ο άλλος μπήκαν στην ΚΕΔ με στόχο να ….ξεβρωμίσουν τους πίνακες , να αποκαταστήσουν κάποιες αδικίες με διαιτητές, που φαγώθηκαν και μετά από πολλά χρόνια να επαναφέρουν την αξιοπιστία και την αξιοκρατία στην διαιτησία. Εκτός αν υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι η επίθεση σε Τσαχειλίδη και Μπίκα με διαφορά λίγων ημερών είναι για λόγους εκτός ποδοσφαίρου και εντελώς συμπτωματική….. Μπορεί κάποιοι να το πιστεύουν….Ποιος ξέρει.. Η μάλλον όχι να το πιστεύουν , να το λένε για να το πιστέψουν οι άλλοι, που έχουν τρομάξει με αυτά που βλέπουν. Είναι φανερό, ότι ο στόχος είναι να μην έρθει  κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Είναι φανερό , ότι κάποιοι θα χάσουν …μεροκάματα και δεν το αντέχουν.

Εγω απλά τρομάζω με όλα αυτά, που γίνονται. Και λέω αν είναι όλα αυτά να γίνονται για ένα ρημάδι πρωτάθλημα και έναν τίτλο, δώστε τον εκεί που θέλετε χωρίς να γίνει και μην το κάνετε το πρωτάθλημα. Διότι την επόμενη φορά θα έχουμε νεκρό. Για μπάλα μιλάμε, δεν μιλάμε, ούτε για ναρκωτικά, ούτε για εμπόριο όπλων . Πάτε καλά; Κόφτε το και δώστε το όπου θέλετε το πρωτάθλημα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα. Η ΦΙΦΑ λέει, ότι έχει την διάθεση να φέρει την αξιοκρατία και η Πολιτεία το ίδιο λέει , ότι θέλει. Αν το θέλει η Πολιτεία να βρει τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς. Αν θέλει η ΦΙΦΑ να είναι αποτελεσματική η επέμβασή της ,να απαιτήσει να καθαρίσει το πράγμα και μετά να ξαναγίνει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ρε πάτε καλά. Κάηκε σπίτι παράγοντα , που όριζε διαιτητές και ήταν έτοιμος να αλλάξει και τους πίνακες; Μιλάμε για παράνοια. Ποτέ να μην ξαναδούμε ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή.

Και επειδή θα βρεθούν κάποιοι ηλίθιοι που θα σχολιάσουν ότι «τα λες αυτά επειδή έφαγες τρία από τον Ολυμπιακό , που είναι στο + 7 και τώρα λές να διακοπεί το πρωτάθλημα, αν ήσουνα μπροστά δεν θα το έλεγες». Για όλους εσάς τους ηλίθιους(για να μην πω τίποτα χειρότερο), όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχουν ομάδες. Ελάτε στην θέση του Μπίκα και του κάθε Μπίκα για να καταλάβετε ηλίθιοι τι εννοώ.

ΥΓ: Να προλάβω και τους άλλους που θα γράψουν για τα χάλια της ομάδας μου. Χάλια, που έχω γράψει , έχω κάνει κριτική για αυτά από την διοίκηση μέχρι τον προπονητή, τους παίκτες και όλη την ΠΑΕ, αλλά όλα αυτά είναι λάθη, που οδηγούν στην κακή πορεία της ομάδας. Δεν είναι λάθη, που αφαιρούν ανθρώπινη ζωή , ούτε καίνε σπίτια. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την διαφορά….Αν δεν την καταλαβαίνετε πηγαίνετε σε κανένα ψυχίατρο...

Best of internet