Αντσελότι: «Μένει στην Μπάγερν ο Κομάν»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Μένει στην Μπάγερν ο Κομάν»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση» ο Κίνγκσλεϊ Κομάν να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Ο Γάλλος εξτρέμ παραχωρήθηκε δανεικός για δύο χρόνια στους Βαυαρούς από την Γιούβε αντί 7 εκατ. ευρώ και στο συμβόλαιό του μπήκε ρήτρα απόκτησης 21 εκατ. ευρώ. Πέρυσι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο του Allianz Arena, ο 20χρονος έπαιζε συστηματικά, όμως φέτος με τον allenatore έχει δώσει το «παρών» μόλις σε 4 ματς και οι φήμες για επιστροφή στην Ιταλία δεν άργησαν να υπάρξουν. «Ο Κομάν; Το μέλλον του είναι στην Μπάγερν» είπε στην Tuttosport ο Καρλέτο. «Τον υπολογίζουμε σοβαρά. Δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Γιουβέντους».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα