Γραμμένος: «Να επιστρέψει το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Να επιστρέψει το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Να πάρει η κυβέρνηση την κατάσταση στα χέρια της»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γραμμένος τόνισε στον Σπορfm 94,6 μεταξύ άλλων την ανάγκη της παρέμβασης της κυβέρνησης.

-τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Εμείς θέλουμε να επιστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτό που σήμερα ονομάζομε αυτάρεσκα ποδόσφαιρο είναι ένας βόθρος που εκπέμπει δυσοσμία και δηλητηριάζει όλη την ελληνική κοινωνία και αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να τα ανεχτούμε. Αυτό το ποδόσφαιρο πρέπει να καταστραφεί, να καεί και να χτιστεί από την τέφρα του».

-την απόφαση για αναστολή δράσης στο πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα δεν έχει διακοπεί πρώτη φορά. Προφανώς αυτό δεν είναι το μέσο για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, αλλά μια προληπτική ενέργεια. Θα πρέπει η πολιτεία να δράσει αμέσως. Το μίνιμουμ που απαιτεί η κοινή λογική είναι κάποιους ανθρώπους που έχουν μια αποστολή να τους προστατεύσει. Έχουμε μια ανώμαλη κατάσταση ,εξ ου και εξομάλυνση. Την καταστολή πρέπει να την κάνεις πράξη, να βρεις τους δράστες και να τους τιμωρήσεις σήμερα. Να εντοπιστούν άμεσα, να συλληφθούν και να προφυλακιστούν μέχρι να καταδικαστούν. Το ποδόσφαιρο βγάζει από τις δομές του τεράστιο βαθμό επικινδυνότητας».

-τις δικές του κινήσεις αν ήταν σήμερα διοίκηση της ΕΠΟ:
«Εγώ και οι συνεργάτες μου ήμασταν αποφασισμένοι να αφήσουμε το ποδόσφαιρο ανενεργό, όσο η πολιτεία δεν διασφάλιζε τις συνθήκες. Αν χαθεί μια ανθρώπινη ζωή το ισοζύγιο είναι υπέρ αυτής κι όχι για το πώς θα πάρει το μισθό του κάποιος που ζει από το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της η κυβέρνηση».

-το αν είναι βέβαιος για τη σκοπιμότητα στις επιθέσεις κατά της ΚΕΔ:
«Τον πρώτο τυχόντα να ρωτήσετε, αυτό θα σας πει. Είναι προφανές! Στοχοποιείται ένα όργανο που διορίστηκε από τη FIFA για να εξομαλύνει μια κατάσταση, ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο επιτέλους με ίσους όρους. Υπάρχει άλλος λόγος να πας κάτω από το σπίτι του Τσαχειλίδη και να τον απειλείς; Πρέπει να σεβαστούμε την αγωνία και το φόβο των ανθρώπων αυτών».

-το ποιος θα αναλάβει την αποστολή να σώσει το ποδόσφαιρο σε ένα τέτοιο περιβάλλον:
«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να αναλάβει αυτή την αποστολή. Αυτή είναι δουλειά του κ. Κουτσοκούμνη ή της FIFA. Σε αυτή τη φάση πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη στους κόλπους της προσωρινής διοίκησης»

 

Τελευταία Νέα