Ελιονούσι: «Περνάω υπέροχα»

Ελιονούσι: «Περνάω υπέροχα»

Ελιονούσι: «Περνάω υπέροχα»

bet365

Ο Ελιονούσι κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα και στη Νορβηγία τονίζουν πως είναι ο παίκτης που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Ο ίδιος τονίζει πως περνά υπέροχα στον Ολυμπιακό.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό του έχουν δώσει τον τίτλο του... σωτήρα στη Νορβηγία, αφού πάνω του έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για γκολ. «Χρειαζόμαστε παίκτες που σκοράρουν για τους συλλόγους τους. Ο Τάρικ έχει γυρίσει για τα καλά, κάνει εξαιρετική δουλειά, γι αυτό είναι εδώ» τόνισε ο κόουτς, Χόγκμο, που θα τον έχει στο βασικό σχήμα (στο 4-4-2 θα είναι ένας από τους δυο φορ) κόντρα στην Τσεχία. Ο Ελιονούσι τα πάει περίφημα με τα ερυθρόλευκα και το... φωνάζει «Αισθάνομαι εξαιρετικά, με εμπιστεύονται απόλυτα στον Ολυμπιακό και οι υποχρεώσεις πάνε υπέροχα. H ζωή είναι εξαιρετική. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω. Είναι σημαντικό να μάθεις όταν δεν είσαι καλά. Μπορεί να είναι μια τεράστια εμπειρία» τονίζει ο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα