Σούπερ Λίγκα: Είμαστε αντίθετοι στην αναστολή!

Σούπερ Λίγκα: Είμαστε αντίθετοι στην αναστολή!

Την στήριξη προς την επιτροπή εξομάλυνσης, αλλά και την συμπαράσταση προς τους Μπίκα-Τσαχειλίδη εκφράζει με ανακοίνωση η Σούπερ Λίγκα που τόνισε την αντίθεση της με την απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος!

Σούπερ Λίγκα: Είμαστε αντίθετοι στην αναστολή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League αμέσως μετά το φινάλε της σύσκεψης (λίγο μετά τις 20:00) στα γραφεία του συνεταιρισμού αναφέρει:

«Η Super League εκφράζει τη στήριξή της στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ελπίζει αυτή να παραμείνει στη θέση της για να ολοκληρώσει το έργο της.

Συμπαρίσταται στο Γιώργο Μπίκα και το Γιάννη Τσαχειλίδη και, όπως είναι αυτονόητο, καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, με την ευχή το έργο των διωκτικών και δικαστικών Αρχών να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Η Super League θεωρεί επίσης αυτονόητη την παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας από το Κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους και το έργο τους.

Παρά τα ως άνω, επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ-Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή».

Θα πρέπει πάντως να τονιστεί πως δεν αποκλείεται η τελευταία αποστροφή περί... αντίθεσης στην αναστολή να έχει να κάνει και την υψηλές ρήτρες της Nova

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι επίσημα η Λίγκα κάνει λόγο για ομόφωνη ανακοίνωση, από τους «big4» μόνο ο Ολυμπιακός την υπέγραψε κάτι που δεν συνέβη με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

 

Best of internet