Δύο απουσίες, πολλά ερωτηματικά

Δύο απουσίες, πολλά ερωτηματικά

Δύο απουσίες, πολλά ερωτηματικά

bet365

Οι διαδοχικές απουσίες των Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκερά από τις προπονήσεις του Άρη, σε συνδυασμό με τα περιστατικά που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό, είναι λογικό να προκαλούν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον των ποδοσφαιριστών.

Επισήμως, η ΠΑΕ Άρης σημειώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν άδεια για μια προσωπική υπόθεσή τους. Αυτό σημείωσε στο χθεσινό (08/11) δελτίο Τύπου, το επανέλαβε και στο αντίστοιχο σημερινό (09/11). Μόνο που στο τελευταίο αναφέρει επίσης ότι για τους Τζιμπούρ, Μπουγκερά, Τσουμάνη και Ιντζίδη… «υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα (09/11) το απόγευμα στο Δασυγένειο».

Οι Αλγερινοί δεν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου. Είναι προφανές ότι το ζήτημα ξεπερνά τα όρια της προσωπικής υπόθεσης που έχουν (ή είχαν) να διαχειριστούν. Όπως είναι εξίσου προφανές ότι ο επίσημος Άρης μέσω της χορήγησης χρόνου στους δύο ποδοσφαιριστές, προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που άναψε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό και όλα όσα έλαβαν χώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με το ίδιο σκεπτικό, είναι ευνόητο ότι η απουσία και των δύο Αλγερινών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συμπτωματική. Αν εξάλλου δεν υπήρχε απόφαση αναβολής του Πρωταθλήματος της Football League, ο Άρης θα έπρεπε να ανεβάσει ρυθμούς για τον αγώνα με τον Κισσαμικό και οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχαναν προετοιμασία δύο ημερών.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Ρ/Σ Metropolis 95,5, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό και ουσιαστικά προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους. Έστειλε τα μηνύματα που είχε κατά νου, σαφέστατα όμως επιδίωξε να δημιουργήσει προϋποθέσεις εκτόνωσης της κρίσης. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι αυτό δεν έχει επιτευχθεί. Αν και κατά πόσο είναι εφικτό θα φανεί εντός των επόμενων ημερών. Πρωτίστως από τη συχνότητα παρουσίας (ή μη) των δύο Αλγερινών στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα