Ο Ρονάλντο ψηφίζει Σάντος

Ο Ρονάλντο ψηφίζει Σάντος

Gazzetta team
Ο Ρονάλντο ψηφίζει Σάντος

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε δίλλημα για τον καλύτερο προπονητή του 2016, όμως έδωσε την ψήφο του στον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ρονάλντο ψηφίζει για τον καλύτερο προπονητή του 2016 ως αρχηγός της Πορτογαλίας και βρέθηκε σε δίλλημα, καθώς υποψήφιοι είναι τόσο ο Ζιντάν όσο και ο Σάντος. Ο ίδιος, όμως, αποκάλυψε ότι την έδωσε στον τελευταίο.

«Τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν όσο και Φερνάντο Σάντος έκαναν τρομερή δουλειά. Τώρα εάν με ρωτάτε ως αρχηγό της Εθνικής ομάδας τι θα ψήφιζα τότε θα σας πω. Θεωρώ ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν κάνει καλή δουλειά στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν δύσκολο το γεγονός ότι πέρσι κατακτήσαμε το Champions League.

Ωστόσο, θεωρώ ακόμα πιο δύσκολο το να κατακτήσει κάποιος το EURO με την Πορτογαλία. Άρα θα ψήφιζα τον Σάντος. Η σχέση μου είναι εξαιρετική και με τους δύο και είμαι σίγουρος ότι εάν ήταν στη θέση μου θα ψήφιζαν με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Ρονάλντο.

Ο νικητής θα προκύψει κατά 50% από την επιλογή των αρχηγών των εθνικών ομάδων και των ομοσπονδιακών τεχνικών, ενώ το 50% των ψήφων θα προέλθει από line ψηφοφορία των φιλάθλων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα