Κινήσεις θετικής διάθεσης από τον Δήμο!

Κινήσεις θετικής διάθεσης από τον Δήμο!

Γιώργος Τσακίρης
Κινήσεις θετικής διάθεσης από τον Δήμο!

bet365

Η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας ζήτησε τον φάκελο του έργου υπογειοποίησης για το γήπεδο της ΑΕΚ, όλα όσα έχουν γίνει μετά το ΚΕ.Σ.Α.

Με έγγραφό του, το οποίο κοινοποιήθηκε και στην ΑΕΚ - Δικέφαλος 1924, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ζήτησε από την Περιφέρεια να του παραδώσει ολόκληρο το φάκελο του έργου της υπογειοποίησης αλλά και την έγκριση της προμελέτης προκειμένου να προβεί στον έλεγχο των υψομετρικών μελετών όπως αυτές έχουν υποβληθεί...

Φαίνεται από τις ενέργειες της δημκοτικής αρχής για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και της ανέγερσης αυτού στην Νέα Φιλαδέλφεια πως υπάρχουν κινήσεις θετικής διάθεσης πλέον από τον Δήμο και ότι έχουν την επιθυμία να γίνει τελικά η συνάντηση με τα μέλη της Δικέφαλος 1924 που τρέχουν το πρότζεκτ του γηπέδου γι' αυτό και ζητούν τις τελικές λεπτομέρειες του έργου στην πορεία προς την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΚΕ.Σ.Α εκτός από τον φάκελο με όλα όσα ζητήθηκαν από την ΑΕΚ να κατατεθούν, κατατέθηκε σήμερα από την πλευρά της Δικέφαλος 1924 και ο φάκελος Προμελέτης Συγκοινωνιακού Έργου.

Κι αυτό διότι αλήθεια είναι πως απασχόλησε σημαντικά μεγάλο μέρος της συζήτησης μεταξύ των εμπλεκόμενων το θέμα που αφορούσε τα συγκοινωνιακά και εκείνο φυσικά της υπογειοποίησης. Για τον λόγο αυτό από την ΑΕΚ έστειλαν τον παραπάνω φάκελο προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή απορία για οποιοδήποτε θέμα μπορούσε να τους ταλαιπωρήσει!

Μένει σίγουρα να αποδειχτεί πως όλα γίνονται από τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας είναι όντως προς την κατεύθυνση να ξεκινήσει η συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ με επιθυμία κοινή να λυθούν όλα τα ζητήματα για να ακολουθήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας αφού έως τώρα πάντα κάτι υπήρχε, ή παρουσίαζαν Δήμαρχος και συνεργάτες για να πάνε πίσω το θέμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα