Στα ερυθρόλευκα... ραντάρ ο Πατσατζόγλου

Δημήτρης Τομαράς
Στα ερυθρόλευκα... ραντάρ ο Πατσατζόγλου

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του νεαρού Βασίλη Πατσατζόγλου, ανιψιού του Χρήστου ο οποίος ως γνωστόν έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Πανιώνιο όμως το ταλέντο του και οι ικανότητές του φαίνονται. Και τις έχει ήδη εντοπίσει (και) ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Βασίλη Πατσατζόγλου, αμυντικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης με συμβόλαιο έως το 2018, που είναι γεννημένος το 1994. Ένα παιδί με ύψος 1,90 και πολύ καλά σωματικά προσόντα. Ακολουθεί τα... χνάρια του θείου του Χρήστου (σ.σ. που ως γνωστόν έχει παίξει στον Ολυμπιακό), καθώς εκτός από κεντρικός αμυντικός, μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ αλλά και αμυντικός χαφ.

Πριν τον Πανιώνιο θήτευσε στους Νέους της Ξάνθης, στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών. Στο Λιμάνι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και την παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι μία πολύ καλή επένδυση για το μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα