Ζάιρο:«Κομμάτι της ομάδας»

Gazzetta team
Ζάιρο:«Κομμάτι της ομάδας»

bet365

Ο Ζάιρο τόνισε πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στον ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξε αισιόδοξος
Το βραβείο «Hall Of Brands MVP», ως πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΣ στο ματς με τον Αστέρα, πήρε σήμερα ο Ζάιρο. Την απονομή έκαναν οι παλαίμαχοι Θανάσης Χαρίσης, Χρήστος Μάστακας και Γιώργος Μητσιόπουλος, ενώ ο νεαρός έδειξε να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα. «Θέλω να ευχαριστήσω τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου δεν θα είχα σκοράρει εγώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας να διορθώσουμε κάποια λάθη και να μην ξαναχάσουμε παιχνίδι όπως αυτό που χάθηκε από το πουθενά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα στο μέλλον», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Προφανώς και νιώθω κομμάτι της ομάδας. Είμαι εδώ, δουλεύω εδώ, έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΣ και στο πως θα βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».
Για τις διαφορές μεταξύ ΠΑΣ και ΠΑΟΚ σχολίασε πως «ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη πίεση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να δουλέψω εδώ». Κλείνοντας ρωτήθηκε για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η διακοπή (σ.σ.οι δηλώσεις έγιναν πριν το «λουκέτο»). «Δεν νομίζω ότι εμείς θα επηρεαστούμε. Είμαστε πολύ κοντά στον δεύτερο, έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, κερδίζοντάς το μπορούμε να προσπεράσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα