Nέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Λίγκα ο Βασίλης Γκαγκάτσης!

Nέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Λίγκα ο Βασίλης Γκαγκάτσης!

bet365

Με αποδοχή από τους «4 μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα 11 ψήφους υπέρ του, ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Σούπερ Λίγκα!

Στην ψηφοφορία που έγινε, ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΟ και γενικά... παλιός γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου πήρε τις ψήφους προτίμησης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ. Πρόσωπο δηλαδή κοινής αποδοχής, ενώ ακόμη την στήριξη προς το πρόσωπό του έδειξαν στην πράξη ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Βέροια, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα!

Απών από την ψηφοφορία ήταν ο Ηρακλής, ενώ το λευκό προτίμησαν η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η ΕΠΟ δια του εκπροσώπου της Ζήση Βρύζα!

O παλιός πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στην συνέχεια νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ, επιστρέφει στην... κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή από την θέση του διευθύνοντα συμβούλου καθώς θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο Μιχάλη Αναγνώστου! Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Γκαγκάτσης αποτελεί προσωπική εισήγηση του αφεντικού της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου η οποία βρήκε απήχηση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα