«Καταδίκη» από τον Ηρακλή

«Καταδίκη» από τον Ηρακλή

Gazzetta team
«Καταδίκη» από τον Ηρακλή

bet365

Ο Γηραιός εξέδωσε ανακοίνωση για την εμπρηστική «επίθεση» στο σπίτι του Μπίκα
Σε «καταδίκη» της «επίθεσης» στο σπίτι του Μπίκα, προχώρησε ο Ηρακλής. Ο Γηραιός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ παρακολουθεί με αποτροπιασμό τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με την απειλή σε βάρος του κ. Τσαχειλίδη την περασμένη Παρασκευή, καθώς και την σημερινή εγκληματική όσο και μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της ΚΕΔ, κ. Μπίκα στη Χαλκιδική και τα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή της στους δύο άνδρες και τις οικογένειές τους.
Τέτοιου είδους ενέργειες βάζουν φωτιά και «ταφόπλακα» στον ήδη πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δυναμιτίζουν επικίνδυνα το κλίμα. Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας. Οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες αυτών των μαφιόζικων επιθέσεων πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, να γίνονται «έρμαιο» στις ορέξεις επικίνδυνων και κακοποιών στοιχείων που λυμαίνονται το χώρο. Καμία ανοχή στους εγκληματίες. Ως εδώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα