Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μπελφοντίλ, συζήτηση και για Λαΐφη!

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μπελφοντίλ, συζήτηση και για Λαΐφη!

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μπελφοντίλ, συζήτηση και για Λαΐφη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Βέλγιο, στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός διευθυντής της Σταντάρ, Ολιβιέ Ρενάρ συναντήθηκε με άνθρωπο του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διατηρούν άριστες σχέσεις με τους «Rouches». Οι παραχωρήσεις των Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ, αλλά και ο δανεισμός αρχικά του Μανιάτη και εν συνεχεία του Κωνσταντίνου Λαΐφη μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Με αφορμή το ματς του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ο επικεφαλής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της βελγικής ομάδας και παλαίμαχος γκολκίπερ, Ολιβιέρ Ρενάρ συναντήθηκε με αξιωματούχo του Ολυμπιακού.

Στο τραπέζι τραπέζι τέθηκε το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη με τον Ρενάρ να μεταφέρει την απόλυτη ικανοποίηση της διοίκησης της Σταντάρ για τις εμφανίσεις του Κύπριου στόπερ.

Οι Βέλγοι ασφαλώς και θα επιθυμούσαν την επέκταση του δανεισμού του 23χρονου άσου, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Πάουλο Μπέντο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρθηκαν και στην περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού, Μπελφοντίλ, ο οποίος κάνει την διαφορά με τις εμφανίσεις του στην Σταντάρ Λιέγης!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το περασμένο καλοκαίρι με τον μάνατζερ του Μπελφοντίλ να επιβεβαιώνει τις επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα