Εξάμηνος αποκλεισμός στον Δογορίτη! (vid)

Εξάμηνος αποκλεισμός στον Δογορίτη! (vid)

Μακριά από τον πάγκο του Θριάμβου Σερβιανών θα περάσει τους επόμενους έξι μήνες ο Σωτήρης Δογορίτης, έπειτα από τη σύλληψή του για τη φραστική επίθεση στον βοηθό του αγώνα με την Ελεούσα!

Εξάμηνος αποκλεισμός στον Δογορίτη! (vid)

Πέρα από το αυτόφωρο, έπειτα από εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι, ο Δογορίτης που μάλιστα είχε παραδοθεί αυτοβούλως στο Α.Τ. της Κατσικάς έπειτα από τη φραστική επίθεση στον Θεόφιλο Μωϋσιάδη, ενημερώθηκε πως επηρεάζεται και η προπονητική του ιδιότητα, από τη στιγμή που του επιβλήθηκε τιμωρία εξάμηνου αποκλεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως στη συνεδρίαση της 8/11/2016, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου της 2/11/2016 Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, αφού έλαβε υπ’ όψιν της τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. και την από 7/11/2016 απολογία του σωματείου Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ, αποφασίζει ομόφωνα, επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ κ. ΔΟΓΟΡΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών. Ως εναρκτήρια ημέρα ισχύος της ποινής λογίζεται η ημέρα έκδοσης της απόφασης, ήτοι η 8/11/2016».

Θυμηθείτε στο βίντεο τη φραστική επίθεση στον επόπτη:

Best of internet