Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα

Gazzetta team
Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα

bet365

Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην ΕΠΟ για να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Συνθήκες Κολομβίας στο ελληνικό πρωτάθλημα και με τη... βούλα πλέον. Μετά την επίσκεψη στο σπίτι και τις απειλές που δέχθηκε ο Γιάννης Τσαχειλίδης, την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Μπίκας, το σπίτι του οποίου στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, κάηκε την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην ΕΠΟ για να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Η φωτιά ξεκίνησε και κατασβέστηκε σε διάστημα 45 λεπτών, και μετά την ειδοποίηση από κάτοικο της περιοχής κατέφθασαν στον οικισμό Κακούδια της Ιερισού τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες. Πρόκειται για εξοχικές κατοικίες που δεν κατοικούνταν αυτή την περίοδο και από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στις γύρω κατοικίες, που όμως ήταν μικρής έκτασης. Στην κατοικία του κ. Μπίκα η φωτιά επεκτάθηκε και στο εσωτερικό της, με ζημιές που προς το παρόν δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Ζημιές έγιναν σε πέργκολες και «χαγιάτια» εξωτερικά των κατοικιών και όλα φανερώνουν πως στόχος ήταν ο εμπρησμός της κατοικίας του.

«Ευτυχώς, η γυναίκα μου είχε φύγει κάποιες ώρες πριν από αυτό το σπίτι για να πάει στον γιο μας στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσε να ήταν μέσα, θα μπορούσε να είχε καεί ζωντανή! Γιατί μέναμε για μεγάλα διαστήματα στο σπίτι μας στην Ιερισσό…», έλεγε ο Μπίκας στο περιβάλλον του, ενώ ξεκαθάριζε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο από οποιοδήποτε πόστο.

 

Τελευταία Νέα