Οι διεθνείς του Ολυμπιακού
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Ολυμπιακός έχει πάνω από 10 διεθνείς, που δεν θα είναι στον Ρέντη αυτές τις ημέρες λόγω των διακοπών με τα φιλικά και τα επίσημα ματς των Εθνικών.
Στην Εθνική μας είναι οι Φορτούνης και Μανιάτης και ενώ θα ήταν και ο Καπίνο που είχε κληθεί στην αποστολή, αλλά μετά τον τραυματισμό του, έμεινε εκτός. Στην Εθνική Ελπίδων οι Τσιμίκας, Ανδρούτσος και Μανθάτης και στην Εθνική Νέων της Ελλάδας ο Ρέτσος.
Στην Εθνική Νορβηγίας οι Ελαμπντελαουί και Ελιουνούσι, στην Εθνική Νιγηρίας ο Ιντέγε, στην Εθνική Μαρόκου ο Ντα Κόστα, στην Εθνική Τόγκο ο Ρομαό και στην Σερβία ο Μιλιβόγεβιτς. Άρα μιλάμε για έναν αριθμό άνω των 10 παικτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
