Αριστερός μπακ, φορ (;) και Ανδρούτσος!

Αριστερός μπακ, φορ (;) και Ανδρούτσος!

Δημήτρης Τομαράς
Αριστερός μπακ, φορ (;) και Ανδρούτσος!

bet365

Ο Ολυμπιακός λογικά θα κινηθεί για 2ο αρ. μπακ και υπό προϋποθέσεις για φορ τον Γενάρη ενώ ο Μπέντο σκέφτεται σοβαρά την... μονιμοποίηση Ανδρούτσου για το ρόστερ και την επιθετική γραμμή.

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια παρουσιάζει διαρκή... θέματα ετοιμότητας και τραυματισμών, κάτι που έχει ωθήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο να σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν τον Γενάρη για έναν ακόμα αρ. μπακ. Εκτός απροόπτου αυτό και θα συμβεί. Ο Ντε Λα Μπέγια είχε βέβαια ατυχίες με συνεχή χτυπήματα στο ίδιο σημείο (σ.σ. στο δάχτυλο που είχε κάκωση) που του επέφεραν περισσότερα προβλήματα, ωστόσο είναι βασικό το πότε τελικώς θα είναι απόλυτα... μάχιμος και έτοιμος για ματς. Πέραν της ενίσχυσης στο αμυντικό κομμάτι υπάρχει η πιθανότητα για προσθήκη και ενός ακόμα φορ λόγω της κατάστασης με Γκονσάλο Πασιένσια.

Είναι όμως με ερωτηματικό από δίπλα, διότι ο Πάουλο Μπέντο έχει στο πλάνο του να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Θανάση Ανδρούτσο ως μία έξτρα επιθετική λύση. Να τον κάνει πιο... μόνιμο στις αποστολές (σ.σ. αυτήν την στιγμή και αυτός και ο Μανθάτης παίζουν και στην Κ-20) και γενικά στην ομάδα και να του δώσει περισσότερο χρόνο ως στράικερ. Για όλα αυτά υπάρχει βέβαια χρόνος ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα