Απόντες διεθνείς και Αλμέιδα!

Απόντες διεθνείς και Αλμέιδα!

Γιώργος Τσακίρης
Απόντες διεθνείς και Αλμέιδα!

bet365

Χωρίς τους ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές των χωρών τους και του Πορτογάλου φορ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ξεκίνησε η δουλειά στην ΑΕΚ.

Επιστροφή στην Αθήνα για τον Ζοσέ Μοράις και ταυτόχρονα στις προπονήσεις για την ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές της. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του και γύρισε σήμερα το πρωί στην Ελλάδα.

Εννοείται πως από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την ανδρών Μάνταλος και Μπακασέτας, στην Ελπίδων ο Γαλανόπουλος και στη Σουηδία ο Γιόχανσον.

Μοναδικό ξαφνικό πρόβλημα και απουσία ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ έμεινε κλινήρης σπίτι του λ;oγω γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα θα παραμείνει σπίτι του έως ότου ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του προκειμένου να προστατευθούν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα