Βγαίνουν μπροστά Στραματσόνι-Ζιλμπέρτο!

Βγαίνουν μπροστά Στραματσόνι-Ζιλμπέρτο!

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης θα παραχωρήσουν τις επόμενες ημέρες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Αντρέα Στραματσόνι, ώστε να εξηγήσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής και πως σκοπεύουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Βγαίνουν μπροστά Στραματσόνι-Ζιλμπέρτο!

Ο Παναθηναϊκός είναι καζάνι που βράζει μετά το 3-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί ζητούν το... κεφάλι του Αντρέα Στραματσόνι, άπαντες βράζουν με τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα το κλίμα είναι το χειρότερο δυνατό. Για αυτό, λοιπόν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Αντρέα Στραματσόνι θα παραχωρήσουν συνέντευξη εφ' όλης της ύλης το επόμενο διάστημα. Οι δύο ηγέτες του ποδοσφαιρικού τμήματος θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν στον κόσμο τι έχει γίνει μέχρι στιγμής και το πλάνο για να γυρίσει το χαρτί!

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να βγει μπροστά και να μιλήσει αυτή την δύσκολη στιγμή, ωστόσο και προς τιμήν τους, ο Ζιλμπέρτο και ο «Στράμα» ως υπεύθυνοι για το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα είναι εκείνοι που θα κληθούν να απαντήσουν στα «γιατί» που έφεραν τον Παναθηναϊκό μέχρι εδώ.

Best of internet