Συμπλήρωσε κάρτες ο Βάντερσον

Δημήτρης Τομαράς
Συμπλήρωσε κάρτες ο Βάντερσον

bet365

Ο Βάντερσον έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή και έτσι θα χάσει ένα από τα προσεχή ματς του Πλατανιά. Πιθανώς με Ολυμπιακό.
Σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια με το πρώτο χρονικά να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιανός αριστερός μπακ δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί. Και αυτό διότι ο Βάντερον έχει πια τέσσερις κίτρινες. Το πιο πιθανό είναι να λείψει με Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα στο όριο βρίσκονται και τρεις ακόμα παίκτες του Πλατανιά, εκ των οποίων οι δύο πήραν επίσης κάρτα στο Καυτανζόγλειο. Πρόκειται για τον Γιακουμάκη και τον Μανούσο. Τέλος, τρεις κίτρινες κάρτες έχει και ο Γκνιάτιτς που απουσίασε λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα