Ντοναρούμα: «Ακολούθησε τα βήματά μου»

Gazzetta team
Ντοναρούμα: «Ακολούθησε τα βήματά μου»

bet365

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα έδειξε να είναι ικανοποιημένος στην Τρίπολη και μίλησε για τον αδερφό του Τζανλουίτζι
Για τον αδερφό του και την πορεία του στην Μίλαν, αλλά και για τον ίδιο και τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Αντόνιο Ντοναρούμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Είμαστε μια οικογένεια τερματοφυλάκων. Ο αδελφός μου είναι σήμερα 17 χρόνων και ξεκίνησε να παίζει βασικός στη Μίλαν πριν από ένα χρόνο. Θα έλεγα πως είναι ένα φαινόμενο, ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Τζανλουίτζι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο δίπλα μου από μικρούλης. Με παρακολουθούσε κι εγώ του μετέδωσα το πάθος του τερματοφύλακα, τον επηρέασα και σιγά-σιγά ακολούθησε τα δικά μου βήματα και έπαιζε στη θέση του τερματοφύλακα», είπε αρχικά.
Ο Ιταλός πορτιέρο αναφέρθηκε μετά για την σχέση τους. Είμαστε υπερήφανοι, είμαστε ευτυχισμένοι. Δύο αδέλφια τερματοφύλακες... Είναι το καλύτερο πράγμα. Μιλάμε κάθε μέρα μετά τις προπονήσεις, πριν και μετά τους αγώνες. Τώρα μόλις μου τηλεφώνησε (σ.σ. μετά το ματς στα Γιάννινα), γιατί ήθελε να μάθει το αποτέλεσμα και είναι χαρούμενος με την προσπάθεια που έκανα και τη νίκη που πήραμε».
Ο έμπειρος «κίπερ» μίλησε μετά για την χώρα μας. «Αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελλάδα, στα ελληνικά γήπεδα, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και ιδιαίτερα ο προπονητής μου, ο κ. Ελευθερόπουλος. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είχαμε ανάγκη από θετικό αποτέλεσμα και πήραμε τρεις βαθμούς. Αυτή η νίκη μας δίνει θάρρος να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Κάθε αγώνας, είτε γίνεται εντός έδρας είτε εκτός, τον εισπράττουμε με ένταση, γιατί δεν ξέρουμε αν θα νικήσουμε ή αν χάσουμε».
Μετά μίλησε για το μέλλον του. «Θέλω να δώσω τα πάντα στην ομάδα, γιατί μου έδωσε πάρα πολλά. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το σύλλογό μου».
Κλείνοντας σχολίασε πως «το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό. Εμείς δεν ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το παιχνίδι στα Γιάννενα πραγματικά ήταν ενδιαφέρον. Μετά από λίγη ξεκούραση θα συνεχίσουμε με προπονήσεις και θα επικεντρωθούμε ξανά στο στόχο μας. Είναι λογικό να με ενδιαφέρει το ιταλικό πρωτάθλημα, γιατί ο αδελφός μου παίζει στη Μίλαν. Πιστεύω και θέλω να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα