Θεοδωρίδης: «Μέσα στο γήπεδο κατεδαφίζονται τα ψέματα»

Θεοδωρίδης: «Μέσα στο γήπεδο κατεδαφίζονται τα ψέματα»

Θεοδωρίδης: «Μέσα στο γήπεδο κατεδαφίζονται τα ψέματα»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός... κατεδάφισε τα ψέματα μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

Για το ντέρμπι: «Στόχος ήταν να χτυπήσουμε γερά το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Το είχα πει και στους παίκτες και στον Δουρέκα τις προηγούμενες ημέρες, αν βάλουμε πρώτοι γκολ, θα φάει τρία ο Παναθηναϊκός! Καταπληκτικός ήταν σε αυτό το ματς ο Μποτία, με εξέπληξε».

Για το αν χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει μεγάλο σκορ: «Όλοι θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά μην τρελαθούμε και λέμε ότι στενοχωριόμαστε. Με τον Παναθηναϊκό παίζαμε, να σεβόμαστε πρέπει τον αντίπαλο, δεν παίζαμε μόνοι μας. Αν μας έλεγαν πριν το ματς ότι θα νικήσουμε 3-0 και θα φεύγαμε 7 βαθμούς από τον ΠΑΟ, 9 βαθμούς από την ΑΕΚ και 10 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, θα πετάγαμε στα ουράνια».

Για το ντέρμπι των νέων, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον Παναθηναϊκό: «Έχω χορτάσει γκολ, σε 4 ματς με τον Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είδα 18 γκολ του Ολυμπιακού και κανέναν των αντιπάλων μας... Και αν βάλουμε μέσα και τον ΠΑΟΚ, μικρούς και μεγάλους, το τελικό σκορ είναι 22-1! Μέσα σε 35 ημέρες».

Για τη διαιτησία: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Κατεδαφίζει μέσα στο γήπεδο τα ψέματα που λένε εις βάρος του. Με υπέρ τους διαιτησία στο Καραϊσκάκη και όμως 3-0 ηττήθηκαν. Μα ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θέλει το 50-50 γιατί είναι η καλύτερη ομάδα. Οι υποδεέστεροι είναι εκείνοι που θα ήθελαν την εύνοια».

Για το τι είπαν ο Αλαφούζος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού:«Μας έδωσαν συγχαρητήρια οι παράγοντες του Παναθηναϊκού για τη φιλοξενία»

Best of internet