Κυριακίδης: «Χαραγμένη στη μνήμη μου η μέρα αυτή»

Κυριακίδης: «Χαραγμένη στη μνήμη μου η μέρα αυτή»

Φώτης Καρακούσης
Κυριακίδης: «Χαραγμένη στη μνήμη μου η μέρα αυτή»

bet365

Για όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης αναφερόμενος στην κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημά μας τα τελευταία δύο χρόνια. Αγωνιζόμενος στον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Κυριακίδης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν ήταν λίγοι αυτοί που απορούσαν που δεν είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Και ο ίδιος δεν έκρυβε την πικρία του, όμως το όνειρο μετά τον τραυματισμό του Στέφανου Καπίνο έγινε πραγματικότητα και ο έμπειρος τερματοφύλακας θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Συγκεκριμένα κλήθηκε για το φιλικό με την Λευκορωσία και για τον αγώνα με τη Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως ήταν λογικό ο Κυριακίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή, δείχνοντας όμως με τις δηλώσεις του πόσο καλός χαρακτήρας είναι, καθώς στάθηκε στον άτυχο Καπίνο ευχόμενος περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Κυριακίδης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Η Εθνική είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και το ίδιο ήταν και για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρό μου για το οποίο προσπάθησα πολύ. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα η σημερινή, που θα μείνει χαραγμένη μέσα μου. Επ' ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Στέφανο Καπίνο και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα