Μένει και... βλέπουμε ο Στραματσόνι!

Μένει και... βλέπουμε ο Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραμένει μέχρι νεωτέρας στον Παναθηναϊκό μετά το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο. Άμεση βελτίωση της εικόνας του «τριφυλλιού» ζήτησε από τον Ιταλό τεχνικό ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Μένει και... βλέπουμε ο Στραματσόνι!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, οι περισσότερες πιθανότητες ήταν υπέρ της παραμονής του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν παίρνει ποτέ εν θερμώ αποφάσεις και δεν προχωρά στην άμεση απόλυση του Ιταλού τεχνικού μετά το ραντεβού που έγινε στα γραφεία του ΣΚΑΪ σήμερα. Οι δύο άντρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, ανέλυσαν τα δεδομένα και το μήνυμα του Αλαφούζου ήταν ξεκάθαρο.

«H κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Θέλω να δω βελτίωση στην πειθαρχία ης ομάδας και την φυσική κατάσταση και φυσικά άμεσα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη». Όλα αυτά αρχής γενομένης από το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο «Στράμα» ως γνωστό δεν σκέφτηκε ποτέ την παραίτηση και έδειξε σίγουρος πως η ομάδα θα μπορέσει να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. «Είμαι μαχητής και δεν τα παρατάω ποτέ στην ζωή μου» ήταν μία από τις ατάκες του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Φυσικά και όπως έχουμε αναφέρει, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη προεργασία διαθέσιμων προπονητών, ώστε να είναι πανέτοιμος για την επόμενη μέρα. Όποτε κριθεί ότι είναι αναγκαίο, αυτή, να έρθει...

Best of internet