Τρία σερί χρόνια γκολ από στόπερ σε ντέρμπι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τρία σερί χρόνια γκολ από στόπερ σε ντέρμπι! (vids)

bet365

Ένα ακόμα ρεκόρ των Πειραιωτών καθώς για 3η συνεχόμενη χρονιά στόπερ τους βρίσκει δίχτυα σε ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!
Για 3η σερί χρονιά σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό σκόραρε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού! Με το 3-0 επί του αιώνιου του αντιπάλου ο Ολυμπιακός έφτασε τις 29 σερί εντός έδρας νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε από τη δεκαετία του '90! Παράλληλα όμως υπάρχει και ένα ακόμα ρεκόρ, πιο ιδιαίτερο. Για ακόμα μία σεζόν σε ντέρμπι με τους "πράσινους" στο Φάληρο βρίσκει δίχτυα στόπερ των Πειραιωτών.
Πρόπερσι ήταν ο Αυλωνίτης που έγινε σύνθημα μετά την κεφαλιά του από εκτέλεση φάουλ. Πέρυσι ήταν ο Ντα Κόστα με κεφαλιά από φάουλ από πλάγια θέση. Και φέτος ο Μποτία από το κόρνερ του Φορτούνη!
ΣΕΖΟΝ 2014 - 2015: 1-0 (ΤΕΡΜΑ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΤΟ 59')
ΣΕΖΟΝ 2015 - 2016: 3-1 (ΓΚΟΛ ΣΤΟ 87' Ο ΣΤΟΠΕΡ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ)
ΣΕΖΟΝ 2016 - 2017: 3-0 (ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ 21' Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΠΟΤΙΑ)
Θυμηθείτε εδώ τα γκολ στο φετινό 3-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα