Κριστιάνο: «Eχω τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια μπάλας μπροστά μου»!

Κριστιάνο: «Eχω τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια μπάλας μπροστά μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Eχω τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια μπάλας μπροστά μου»!

bet365

Μήνυμα απόλυτης πίστης στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ευχήθηκε να μην είναι το τελευταίο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ, αυτό που υπέγραψε μέχρι το 2021!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, του οποίου η συμφωνία με τη «βασίλισσα» ανακοινώθηκε την Κυριακή και παρουσιάστηκε πλέον με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11), στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου που παρατέθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μαδριλένους, ανέφερε ότι:

«Το έχω πει πολλές φορές ότι η Ρεάλ είναι στην καρδιά μου και μακάρι αυτό το συμβόλαιο που υπογράψαμε, να μην είναι το τελευταίο. Έπειτα από το Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του Euro 2016, το νέο συμβόλαιο έκανε το 2016 μια ονειρική χρονιά».

Εννοείται ότι θα δεχόταν ερώτηση και για το τελευταίο διάστημα που είναι «άσφαιρος», με τον CR7 ν' απαντά πως: «Είναι περίεργο, αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο παρουσιάζεται στα Μέσα. Δεν με αγχώνει που δεν έχω πετύχει γκολ στα τελευταία ματς. Ναι μεν είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει, αλλά δεν είναι κάτι τόσο τρομερό».

Όσο για τις σκέψεις του για την ημέρα που θα τον βρει να βγάζει τα εξάταπατα και να βάζει φινάλε στην πλούσια καριέρα του, ο Κριστιάνο άφησε να εννοηθεί ότι δεν θέλει ν' απομακρυνθεί από τη Ρεάλ, τονίζοντας: «Με κάποιο τρόπο, πάντοτε κάτι θα με συνδέει με τον σύλλογο, ωστόσο, δεν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον τώρα, αλλά για το παρόν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια μπάλας μπροστά μου»!

Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε στον πρόλογό του:

«Οι ποδοσφαιριστές που έχουν υπερασπιστεί το έμβλημά μας αποτελούν μέρος της μεγάλης ιστορίας μας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί συνέχεια των μυθικών παικτών αυτής της ομάδας, όπως ο Σαντιάγο Μπερναμπέου και ο Αλφρέδο ντι Στέφανο. Είσαι σύμβολο αυτής της ομάδας, της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εδώ κατέκτησες τα πάντα. Επιπλέον, είσαι ένας θρύλος επειδή έγινες ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, μαζί μας έγινες πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατέκτησες πολλές ατομικές διακρίσεις. Αυτά σε κάνουν μοναδικό. Μετά τις επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν με τη Ρεάλ και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αξίζεις σίγουρα την τέταρτη Χρυσή Μπάλα. Γνωρίζαμε το 2009 ότι αποκτούσαμε έναν μοναδικό παίκτη. Γι' αυτό θέλουμε μαζί σου να πορευτούμε για πάντα. Οι φιλοδοξίες σου είναι και δικές μας. Εδώ είναι στο σπίτι σου. θα πορευθούμε για πάντα μαζί».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα