Είναι στο DNA του

Θοδωρής Βασίλης
Είναι στο DNA του

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον Πανιώνιο που θυμήθηκε πως είναι στο DNA το πως θα διαχειριστεί ένα προβάδισμα και για την ηρεμία που επανήλθε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ένας προπονητής καλώς ή κακώς κρίνεται αποκλειστικά από τα αποτελέσματα ειδικά στην Ελλάδα, χωρίς να σκεφτεί κανείς αν η δουλειά που κάνει είναι σωστή η όχι. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε σε αυτή την θέση μετά την ήττα στην Λάρισα και ήταν κοινό μυστικό ότι σε περίπτωση ήττας από τον ΠΑΟΚ η γκρίνια προς το πρόσωπό του θα μεγάλωνε.

Όλη αυτή την εβδομάδα ακολούθησε group therapy αφού έπρεπε και οι παίκτες να βρεθούν προ ευθυνών τους, αφού με αναιμικές εμφανίσεις όπως αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής αδικούν τους εαυτούς τους. Και η μετάλλαξη που είδαμε χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν εμφανέστατη. Μια ομάδα που έβγαλε το DNA της που είχαμε συνηθίσει και απολαύσει την περσινή σεζόν.

Μια ομάδα που μπήκε φουριόζα στο πρώτο εικοσάλεπτο, πέτυχε το γκολ που ήθελε και στη συνέχεια με μεγάλο όπλο της την καλή αμυντική λειτουργία (αυτή που πέρυσι ήταν το ατού του Πανιωνίου) κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος.

Βέβαια, χρειάστηκε και την τύχη αφού και ο ΠΑΟΚ έκανε φάσεις, είχε δύο δοκάρια. Αλλά και η τύχη χρειάζεται πολλές φορές κόντρα σε ομάδες που θεωρητικά έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ, περισσότερες λύσεις και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης αξίας και ξεκινάνε πάντα από τον Πανιώνιο από καλύτερη θέση εκκίνησης.

Το θέμα είναι ότι οι «κυανέρυθροι» κατάλαβαν ότι η αμυντική λειτουργία είναι που δίνει τα αποτελέσματα και αυτή η λειτουργία δεν πρέπει να αλλάξει. Σιώπης και Κόρμπος έκαναν μια μπουκιά τα χαφ του ΠΑΟΚ, ύψωσαν ένα Σινικό Τείχος μπροστά από την εστία του Γιαννιώτη (δεν θυμάμαι να έκανε ο ΠΑΟΚ φάση από τον άξονα), ενώ Ρισβάνης και Οικονόμου ήταν σχεδόν ανίκητοι.

Με αυτά και με αυτά, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν άξια και δίκαια το τρίποντο, η ηρεμία επανήλθε στις τάξεις της ομάδας και πλέον με απόλυτη ηρεμία πάει στην διακοπή για να διορθώσει τις όποιες ατέλειες έχει.

ΥΓ. Ποδοσφαιριστή με την τεχνική του Μασούντ ο Πανιώνιος είχε να δει από τον Εστογιανόφ. Το θέμα όμως είναι ότι ο Ιρανός δεν δείχνει να μπαίνει σε καλούπι και πολλές φορές παίζει λες και είναι σε αλάνα με τους φίλους του. Χαρακτηριστική η φάση του 48' όπου ήθελε να μπειμε την μπάλα στα δίχτυα.

ΥΓ1. Ο Τασουλής έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά κι έδειξε ότι ίσως θα έπρεπε νωρίτερα να ξεκινήσει βασικός.

ΥΓ2. Για Σιώπη-Κόρμπο-Ρισβάνη-Οικονόμου τα έχουμε πει άπειρες φορές. Είναι ευτυχία για τους «κυανέρυθρους» να έχει αυτούς τους παίκτες στις πιο καίριες θέσεις.

ΥΓ3. Ανανέωση τον Ανσαριφάρντ χθες.

ΥΓ4. Το ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια φάνηκε και από την αφιέρωση στο γκολ στον φροντιστή Αλέκο Κόντι ο οποίος έγινε παππούς πριν λίγες ημέρες. Καλό είναι που και που να θυμόμαστε και τους αφανείς ήρωες αυτής της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα