Ο Χάουαρντ νίκησε τον Τζέραρντ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Χάουαρντ νίκησε τον Τζέραρντ (vid)

bet365

Σε μια είδους... μονομαχία του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα στον evertonian, Τιμ Χάουαρντ και τον liverpoolian, Στίβεν Τζέραρντ, ο Αμερικανός πορτιέρο πήρε τη «νίκη» με την πρόκριση των Colorado Rapids στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας!

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν τα κατάφεραν και κάπως έτσι φαίνεται ότι ολοκληρώνεται δίχως διάκριση η τελευταία σεζόν της παρουσίας του Stevie G στο MLS.

Η ομάδα του Τζέραρντ είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο ημιτελικό, το σκορ αυτό ισοφαρίστηκε από το μαγικό γκολ του Γκάσι για τους Rapids στον επαναληπτικό και αφού η παράταση πέρασε ανεκμετάλλευτη, χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει ο ένας εκ των φιναλίστ των πλέι-οφ της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο Τιμ Χάουαρντ, που αποχώρησε φέτος από την Έβερτον έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας και τρομερής προσφοράς στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, μίλησε τελευταίος και απέκρουσε το πέναλτι του Λαρέντοβιτς, με τους Κόουλ και Ντος Σάντος να έχουν επίσης αστοχήσει για τον σύλλογο του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να προκριθεί η ομάδα του Κολοράντο.

 

Τελευταία Νέα