Το αρνητικό ρεκόρ του Μοράις

Το αρνητικό ρεκόρ του Μοράις

Θοδωρής Βασίλης
Το αρνητικό ρεκόρ του Μοράις

bet365

Ο Ζοσέ Μοράις δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρία ματς στην ΑΕΚ κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια!

Ο Ζοσέ Μοράις συμπλήρωσε τέσσερα ματς στον πάγκο της ΑΕΚ και ο απολογισμός του είναι 1 νίκη-2 ισοπαλίες-1 ήττα. Από τα τέσσερα ματς αυτά τα τρία ήταν στο πρωτάθλημα ενώ ένα ήταν για το Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας 2 ισοπαλίες (με Πανιώνιο και Ατρόμητο), και μια ήττα αυτή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με την μοναδική νίκη να έρχεται στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Κάτι ανάλογο είχε να συμβεί 35 ολόκληρα χρόνια στην ΑΕΚ όταν στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Γερμανός Χανς Τιλκόφσκι, που δεν είχε νίκη στα τέσσερα πρώτα ματς. Όσον αφορά Έλληνα προπονητή, ο Βαγγέλης Βλάχος το 2012 δεν είχε νίκη σε πέντε αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα