Μποτία: «Ενωμένοι και σίγουροι»

Δημήτρης Τομαράς
Μποτία: «Ενωμένοι και σίγουροι»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι σίγουροι και ενωμένοι για τη συνέχεια...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη τρίτη νίκη στο τρίτο ντέρμπι και για την κριτική που είχε γίνει στην ομάδα: «Είμαι ιανοποιημένος για τη σημερινή νίκη αλλά και γενικότερα για το πώς μας έχουν έρθει αυτά τα παιχνίδια(τα ντέρμπι). Πιστεύω στην ομάδα μας. Είμαστε ενωμένοι και σίγουροι. Δεν μας ενοχλεί η κριτική, μόνο καλό μας κάνει».

Για τον καθοριστικό ρόλο που είχε στην έκβαση του παιχνιδιού με το τάκλιν στον Λέτο και τη κεφαλιά για το 1-0: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι αν σου πει κάποιος ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα, είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, είναι απρόβλεπτο».

Για το πώς αισθάνεται: «Είχαμε κατοχή της μπάλας, νικήσαμε ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για το ότι παίζουν πολύ καλύτερα εντός έδρας: «Είναι φυσιολογικό γιατί παίξαμε δύσκολα παιχνίδια, σε δύσκολες έδρες. Οι αντίπαλοί μας έχασαν σε εκείνες τις έδρες. Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο».

Για το χειροκρότημα που εισέπραξε: «Όταν κάνω καλά τη δουλειά μου, ο κόσμος με ανταμοίβει. Είναι πολύ όμορφο αυτό. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν «τελείωσε» το πρωτάθλημα: «Όχι, δεν είναι έτσι, είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να κοιτάμε την ομάδα μας».

Για τις αψιμαχίες του με τον Λέτο: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο, λόγω της έντασης αλλά μένουν στο γήπεδο. Έξω δεν συμβαίνουν ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα