Ελιονούσι: «Η καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ελιονούσι: «Η καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Ελιονούσι: «Η καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ελιουνούσι τόνισε πως εντός των συνόρων οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανώτεροι όλων.
«Αφεντικό» της Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Ελιουνούσι μετά το ντέρμπι του Φαλήρου.«Ήταν ωραίο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, για τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στη χώρα», σχολίασε ωαρχικά.
Μετά όμως τόνισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι. «Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι γιατί δεν είναι δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον τίτλο».
Για τον ίδιο είπε πως «το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά όταν σκοράρω, είναι μπόνους. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι ωραίο να σκοράρεις. Ήταν εξαιρετική η αντεπίθεσή μας στη φάση του γκολ που πέτυχα. Την έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα