Πλέον υπάρχει «θέμα» Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Πλέον υπάρχει «θέμα» Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Πλέον υπάρχει «θέμα» Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

bet365

Μετά το 3-0 με κάτω τα χέρια στο Καραϊσκάκη η θέση του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού κρίνεται επισφαλής.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανύπαρκτος στο Καραϊσκάκη, έχασε από τον Ολυμπιακό πανεύκολα και η εικόνα του «τριφυλλιού» σε συνδυασμό με το -7 θέτει υπό αμφισβήτηση την θέση του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας. Ήδη υπάρχουν προτροπές προς τον Γιάννη Αλαφούζο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, καθώς και το κλίμα είναι πολύ βαρύ στις τάξεις των οπαδών.

Όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο, υπάρχει πάντα το παρελθόν που λέει ότι ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δεν... καθαρίζει εύκολα έναν προπονητή και του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να γυρίσει το χαρτί. Οι πιθανότητες, πάντως, να κάνει και τώρα το ίδιο είναι μοιρασμένες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα