To... απόρθητο κάστρο του Ολυμπιακού!

To... απόρθητο κάστρο του Ολυμπιακού!

Γιώργος Ντυμένος
To... απόρθητο κάστρο του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει 30 ματς αήττητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Σούπερ Λιγκ και σε αυτά «μετρά» 29 σερί νίκες!
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει 30 ματς αήττητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα και μάλιστα, «μετρά» 29 σερί νίκες. Τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 3 Δεκεμβρίου του 2014, τότε από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Εκτοτε έχουν περάσει 703 ημερολογιακές ημέρες και 30 αγωνιστικές. Μία εβδομάδα αργότερα παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΣ και από τότε το φαληρικό γήπεδο είναι «απόρθητο κάστρο» (29Χ29).
Μάλιστα σήμερα σκόραρε για 39ο σερί παιχνίδι του στο Φάληρο για το πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που έμεινε στο «μηδέν» στο «σπίτι» του ήταν στις 2 Μαρτίου του 2014, όταν κια έχασε με 3-0 από τους «πράσινους». Εκτοτε βρίσκει δίχτυα σε κάθε ματς, έστω μία φορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα